Elektrik tarifelerine zam iddiası.

Son dakika haberi geldi. Uzun süredir elektriğe yapılmayan zam için yeni açıklama geldi. Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı, Halkbank Eski Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi, Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşçu yaptığı son dakika açıklamasında elektrik tarifelerine zam yapılacağını ve zammın nasıl olacağını aktardı.

Babuşçu yaptığı açıklamada bir paylaşımı alıntıları ve uzun süredir yapılmayan zam hakkında bilgi verdi.

Olcay Aydilek yaptığı paylaşımda, “İşte yılın merakla beklenen haberi… Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile EPDK kulislerinde (toplantılarda gündeme getirilen) elektriğe yüzde 70 düzeyinde zam konuşuluyor. Haziran ya da yüksek olasılık temmuzda… Nihai kararı ekonomi yönetimi verecek” ifadelerini kullandı.

BABUŞÇU, ZAMMIN NASIL GELECEĞİNİ AÇIKLADI
Prof. Dr. Şenol Babuşçu açıklamasında zammın her ay yüzde 10’ar şeklinde geleceğini söyleyerek, “Temmuz-Aralık ayları arasında her ay 10 planlanıyor Olcay bey” dedi.

İşte gelen o açıklama:
Resim


HER AY BAŞINDA GÜNCELLENİYOR

Elektrik ve doğalgazda tarifeler her ay düzenleniyor. Her ayın ilk günü gece yarısı yapılan açıklamalada tarifelere zam gelip gelmediği belli oluyor. Uzun süredir zam gelmeyen elektrik fiyatlarına zam gelebileceği iddia ediliyor.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ