Kabin memuru alımı yapılıyor. 2 maaş ikramiye ve daha birçok olanak.

Türk Hava Yolları tarafından yayınlanan iş ilanına göz attığımızda kabin memuru olarak istihdam etmek üzere persoenl alımı yapılacağı bildirilirken işe alınacak kişilere yılda iki maaş ikramiye ödemesi yapılacağına yer verildi. Tecrübe şartı aranmadan yapılan kabin memuru alımında başvurular internet üzerinden alınıyor.

“Olağanüstü kişilerarası becerilere, hizmet tutkusuna ve bir ekibin parçası olarak çalışma becerisine sahip, Kabin Ekibi Üyesi olarak şirketimizin büyümesinde yer almak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz” başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında kabin memuru alımına en az lise mezunlarının başvuru yapabileceğine yer verildi.

45 BİN TL MAAŞ, HER SENE İKİ MAAŞ İKRAMİYE

İşe alınacak personeller yüksek maaşla çalıştırılacak. Her sene adaylara en az 2 maaş ikramiye ödemesi yapılır.

BAŞVURU ŞARTLARI

1/1/1982 ile 31/13/2004 arası doğumlu olan adayların başvuru yapabileceği personel alımında adayların sabıka kaydının ve sabıka arşiv kaydının olmaması şartı istenmektedir.

Daha önce sağlık, sorunları, disiplinsizlik veya sözleşme feshi gibi sebeplerden dolayı THY’den ya da yan kuruluşlarından ayrılmamaış olmak.

Fiziksel şartlar şu şekilde:

• Kadınlarda boy 160 – 180, erkeklerde 170 – 190 cm (Boy-kilo ölçümleri Türk Hava Yolları veya Türk Hava Yolları’nın belirleyeceği kuruluş(lar) tarafından alınmakta olup Şirketimizin belirlediği oranları karşılaması gerekmektedir.)
• Vücudun görünen kısımlarında dövme, piercing, yanık, yara izi vb. bulunmamalıdır. ( Buradaki şemaya bakınız . Beyaz alanlarda dövme, piercing, yanık, yara izi vb. olmamalıdır.)

• Kabin Ekibi Üyelerinin üniforma giymesi zorunludur; “Kabin Ekibi Üniforma Kullanım ve Gösterim Kılavuzu” doğrultusunda oluşturulan görseli incelemek için lütfen tıklayınız

Sağlık koşulları ise şu şekilde:

• Başarılı adayların işe başlamadan önce Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından yetkilendirilmiş Havacılık Tıp Merkezlerinden sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğunu belirten sağlık raporu almaları istenecektir.

• Aday SHGM yetkili Havacılık Tıp Merkezi tarafından verilen uçuşa elverişlilik belgesine sahip olsa dahi, Türk Hava Yolları iç prosedürleri çerçevesinde adaylardan Türk Hava Yolları şantiye hekimleri tarafından ek test ve/veya tetkikler talep edilebilecektir.

• Aday SHGM yetkili Havacılık Tıp Merkezi tarafından verilen uçuşa elverişlilik belgesine sahip olsa bile adayın işe alınıp alınmayacağına karar verme yetkisi Türk Hava Yolları’na aittir. Reddedilme durumunda adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamazlar.

• Adayların tıbbi geçmişlerini (ilaç, ameliyat, doğumsal rahatsızlıklar, bel, boyun rahatsızlıkları, böbrek taşı, yaralanma, hastalık vb.) doğru beyan etmeleri gerekmektedir. Geçmiş hastalıklarından herhangi birini beyan etmediği tespit edilen adaylar daha sonra yapılacak idari işlemlere itiraz edemezler.

• İşe alım öncesi sağlık değerlendirmeleri ile adayların sağlık geçmişi incelenecek, önemli bilgilerin gizlenmesine yönelik herhangi bir girişim tespit edilecek, bu durumda tıbbi değerlendirme işlemleri tüm gizli veriler ortaya çıkana kadar ertelenecektir.

Türkiye Cumhuriyeti olan ve iyi derecede İngilizce bilen adaylar başvuru yapabilecek. İkinci bir dil bilmek tercih sebebi olacak.

BAŞVURU
İlana başvurular internet üzerinden alınıyor.

“https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar/tecrubesiz-kabin-memuru-ilani-kadin-erkek/fd80d354-077d-436f-90cd-34b2caa2bf0e”

Linki üzerindne özgeçmiş oluşturmanız gerekmektedir. Özgeçmiş oluşturduktan sonra THY kariyer sayfasından başvurunuzu tamamlayacaksınız.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ