Halkbank 2024 yılı personel alım ilanı yayınlandı. İşte başvuru kılavuzu.

Türkiye bankacılık sektörünün Öncü kuruluşlarından olan Halkbank yayınladığı son dakika açıklamasında müfettiş yardımcısı, iç kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı Ve servis görevlisi kadrolarında istihdam etmek üzere 510 memur alımı yapacağını duyurdu.

KPSS puan şartı aranmadan yapılacak personel alım ilanına baktığımızda başvuruların başladığı ve 28 Ağustos 2024 tarihi saat 23.59’a kadar alınacağı bildirildi

Söz konusu personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmadığı bildirilirken ilana başvuru yapacak adaylar yazılı sınava alınacak ve yazılı sınavda başarılı olan adaylar sonraki aşamalara girmeye hak kazanabilecekler.

Söz konusu personel alımı için yazılı sınav 14 Eylül 2024 tarihinde yapılacak sınav Adana, Ankara, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Samsun, Trabzon illerinde gerçekleştirilecek. Her bir soru beş şıkdan oluşacak şekilde yapılacak sınavda başarılı olan adaylar sonraki aşımlara geçmeye hak kazanacak.

Söz konusu personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartları ise şu şekilde:

Türkiye cumhuriyeti Vatandaşı olmak

Kamu haklarından mahrum olmamak

Türk ceza kanununun 53. maddesi çerçevesinde belirtilen haklardan mahrum olmamak

Tecil edilmiş olsalar dahi kasten işlenen suçlar ile ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlar ile zimmet ihtisas irtikap rüşvet hırsızlık gibi suçlardan mahkum olmamış olması gibi genel şartlar aranıyor.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ