Tesla iş ilanı yayınladı ve saati 1620 liraya personel alımı yapacağını duyurdu.
Tesla tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Şirketin insansı robotu Optimus’u bir adım ileri taşımak için ekip kuran şirket, o ekibini büyütmek adına yeni iş ilanları yayınladı ve çalışma grubunun büyütüleceğini söyledi.

Dünyanın en büyük araba üreticilerinden olan, geçen sene ülkemize giriş yapmasından sonra ciddi bir satış yapan Tesla, yayınladığı yeni duyurularla şirketin gelişmesine, daha da büyümesine yardımcı olmak için yeni personel alımları yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alımları ile istihdam edilecek adaylara rekor düzeyde maaşlar ve rahat çalışma olanaklarının sunulacağı açıklandı.

İş ilanının detayları
Geçen sene “hareket yakalayıcı kıyafetler” giyerek Optimus’u eğitecek personel alımı yapan şirket, aynı şekilde bu sene personel alımı yapacağını duyurdu.

Tam zamanlı olarak yayınlanan iş ilanına baktığımızda önerilen maaş saat başı 48 dolara kadar çıkıyor. Güncel döviz kuruna göre alınacak personellere saat başı 1620 lira verilecek. Ortalama 8 saat çalışacak personel 1 günde 12 bin 960 lira kazanacak. Haftada 6 gün çalışmaya ise 77 bin 700 lira para kazanacak. Aylık kazanç 300 bin liranın üzerine çıkacak.

Bu görev için bazı şartlar aranmaktadır. En önemli şartr ise boy şartı. Başvuru yapacak adayların en az 170 cm, en fazla 180 cm arası boya sahip olması gerekmektedir. Bu da robotun uzunluğuna karşılık geliyor. Elon Musk yaptığı açıklamada robotun boyunun 173 cm olduğunu söyledi.

Resim

Esnek çalışacak
İşe alınacak personellerin esnek çalışma sisteminde istihdam edileceği bildirilirken haftada 1 gün izin, gerektiğinde fazla mesai gibi esnek çalışma modellerinin de devreye alınacağı bildirildi.

Georgia Institute of Technology’de robotik profesörü olarak görev yapan Animesh Garg, söz konusu iş ilanı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Çalışma, hareket yakalama kıyafetiyle görevleri yerine getirerek, sonrasında analiz edebilmek üzere veri toplamayı ve doğrudan insansı robotu kontrol etmeyi gerektiriyor”

Başvuru nasıl yapılacak?
Tesla personel alımı ilanına başvurular alınmaya başlandı. İş ilanına başvurular:
“https://www.tesla.com/careers”

adresi üzerinden alınacak.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ