Son dakika: Narin cinayetinde ses kaydı ortaya çıktı.
Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sorna derede torbanın içinde cansız bedeni bulunan Narin ile ilgili son dakika haberi geldi.

Türkiye Narin’e ağlarken olayın akıbeti araştırılmaya devam ediliyor. Bugün gelen bilgilerde Narin’in annesi dahil 8 kişi hakkında tutuklama kararı verildiği ve bu kişilerin tutuklanarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi. Daha önce Narin’in amcası Salim Güran ile itirafçı olan Nazım Bahtiyar tutuklanmıştı.

Davada toplam tutuklu sayısı 10 oldu.

Tutuklananlar kimler?
9 kişi hakkında tutuklana talep edilirken 3 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış 10 kişi ise salıverilmişti. Soruşturma kapsamında tutuklananlar şu şekilde:

Narin Güran’ın annesi Yüksel (44), ağabeyi Enes (18), amcası Fuat Güran (41), kuzenleri Muhammet Kaya (23) ve Birsen Güran (19), yengesi Maşallah Güran (46), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve tutuklu amcası Salim Güran’ın işçisi olduğu öğrenilen Mehmet Selim Atasoy (40).

Ses kaydı ortaya çıktı
8 kişinin tutuklanmasına neden olan bir ses kaydı olduğu ortaya çıktı.,

Savcılık ve jandarma ekipleri tarafından ele geçirilen ses kaydı dosyaya eklendi. Söz konusu ses kaydında Salim Güran’ın işçisi olan 15 yaşındaki Ramazan A’ya “Ramazan kız öldü mü” dediği duyuldu. Söz konusu ses kaydı, olayı aydınlatmada büyük rol oynayacak.

Halk TV muhabiri Ferit Demir söz konusu bilgi ile ilgili şu detayları paylaştı.

“Cinayetin sırrı çözüldü. Şu anda tutuklamaya sevk edilen sanıklardan birinin ses kaydı dosyaya girdi. Tutuklamaya sevk edilen 9 kişi var. Bu kişiler arasında Salim Güran’ın işçisi Ramazan A. var.

Salim Güran’la Ramazan, Narin kaybolduktan sonra telefon görüşmesi yaptı. O kayıtlar ortaya çıktı. O ses kayıtlarında amca Salim Güran’ın işçisi Ramazan A.’ya ‘Ramazan kız öldü mü?’ dediği duyuldu”
Narin’in annesinin ifadesi için TIKLAYINIZ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ