Narin olayında en güçlü delil.
Narin olayı konuşulmaya devam edilirken gelen son dakika açıklamasında en güçl ihtimalin, Narin’in görmemesi gereken bir şeyi gördüğü, bu nedenle öldürüldüğü ihtimali oldu. Peki Marini kim öldürdü? Narin neden öldürüldü? İşte olaya ilişkin gelen son dakika bilgileri.

İddialara göre yasak aşk amca, anne ve yengenin dahil olduğu çarpık ilişkiden oluşmakta.

Cinayet dosyasına giren iddialara göre Narin, öldürülmeden bir gün önce her şeyden habersiz şekilde eve geldi. Bu sırada evin yanındaki ahırda amca anne ve yengenin ilişkiye girdiğini gördü. Bu duruma şahit olan Narin şok geçirdi.

Narin’ın bu çarpık ilişkiye şahit olması sonrası aile üyelerinin bir araya geldiği ve küçük kızın yok edilmesi üzerinde planlar yapıldığı iddia edildi.

Cinayetin işlendiği günün 21 Ağustos olduğu ve Narin’in bu gün öldürüldüğü bildirildi.

Cinayet yeri olarak yine bir ahır seçildiği bildirilirken cinayet sonrası cesedin saklanması ve delillerin yok edilmesi süreci işlenmeye başladı.

Bu aşamada tüm aile, iş birliği içinde farklı roller üstlenmeye başladı. Arama çalışmalarının yanlış yönlendirilmesi, polis ve jandarmaya verilen yalan ifadeler, çıkartılmaya çalışılan yangınlar, elektrik kesintileri ile birlikte Narin’i arama çalışmaları sekteye uğratılmaya çalışıldı.
İtirafçının ifadeleri iddiaları güçlendirdi
Soruşturmada bu iddialar güçlenirken Narin’in cesedini dereye götürüp gömen Nevzat Bahtiyar’ın savcıolığa verdiği ifade, tüm çarpıklığı ortaya çıkardı.
Bahtiyar verdiği ifadede amca Salim Güran’ın iki yasak aşk ilişkisinin cinayetle bağlantılı olabileceğini söyledi ve onun iki yengesi ile ilişki yaşadığını, bu durumun Narin’in ölümüne yol açmış olabileceğini söyleyerek, “Katil zanlısı amcanın Narin’in annesi ve kendi amcasının eşiyle ilişkisi olduğu mahallede konuşuluyordu” dedi.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ