Bir banka, 100 bin lira üzeri limiti olanların 750 TL’lik vergisini kendi ödeyecek.
AK Parti’den geçen hafta bir açıklama geldi. Gelen açıklamada yeni bir kanun teklifi hazırlandığı ve hazırlanan kanun teklifi ile birlikte Savunma Sanayii Fonu’na kaynak aktarılacağı bildirildi. Tapuda noterde alınacak ek işlem ücretlerinin yanı sıra kredi kartı limiti 100 bin liranın üzerinde olan kişilerden de yılda 750 lira alınacağı bildirildi.

Bu karar bir kesim tarafından destekle karşılanırken bir kesimden büyük tepki aldı. Kredi kartının borç olduğunu ve borçtan vergi alınmaması gerektiğini söyleyen vatandaşlardan çoğu, limitini 100 bin liranın altına çekmeye başladı.

Enpara açıkladı: 750 lirayı biz vereceğiz
Enpara.com tarafından bir açıklama yapıldı. Kredi kartı aidatı almayan Enpara, kampanya kapsamında vatandaşların 750 liralık vergisini karşılayacaklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Geçerlilik tarihi
01 Ekim 2024 – 30 Haziran 2025

Kimler kullanabilir?
Tüm Enpara.com müşterileri

Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz?

Yıllık 750 TL kredi kartı aidatı alabilmek için: Enpara.com müşterisi olmanız,

Mevcutta veya en geç 30 Haziran 2025 tarihine kadar en az 100.000 TL limitli bir Enpara.com Kredi Kartı’na sahip olmanız,
Kredi kartına sahip olduğunuz aydan itibaren 12 ay boyunca her ay ekstre borcunuzun 25.000 TL ve üzerinde olması yeterli.

Kart aidatınız, kampanya şartını sağlayan 12. ekstrenizin kesildiği tarihi takip eden ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.

Nelere dikkat etmelisiniz?

Mevcutta en az 100.000 TL limitli bir Enpara.com Kredi Kartı’nız varsa kampanya sizin için 1 Kasım’da başlar ve Kasım ayından itibaren 12 ay boyunca her ay ekstre borcunuzun 25.000 TL ve üzerinde olması durumunda kampanyadan yararlanabilirsiniz. (Mevcutta bir Enpara.com Kredi Kartı’nız varsa ancak limiti 100.000 TL’nin altındaysa 1 Kasım’a kadar kart limitinizi 100.000 TL’nin üzerine çıkarmanız durumunda kampanyadan yararlanabilirsiniz.)
Henüz Enpara.com Kredi Kartı’nız yoksa 30 Haziran 2025’e kadar en az 100.000 TL limitli bir Enpara.com Kredi Kartı’na sahip olarak, karta sahip olduğunuz ayı takip eden aydan itibaren 12 ay boyunca her ay ekstre borcunuzun 25.000 TL ve üzerinde olması durumunda kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Örneğin; kredi kartınızı 15 Ocak 2025 tarihinde aldınız diyelim, bu durumda Şubat 2025’ten itibaren her ay kesilecek toplam 12 ekstrenizde ekstre borcunuz 25.000 TL ve üzerinde ise kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Kart aidatınız, kampanya şartının sağlandığı 12. ekstrenizin kesildiği tarihi takip eden ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır ve aynı gün size mobil bildirim ile bilgi verilir. Ayın 7. gününün bir tatil gününe denk gelmesi durumunda işlemler takip eden ilk iş gününde gerçekleştirilir.

Kampanyadan yararlanma durumunuzu cep şubemizdeki “Ekstre gözlem” adımından takip edebilirsiniz.
Kampanya koşullarını sağlayıp yıllık kredi kartı aidatı almaya hak kazandığınızda kredi kartı limitinizin 100.000 TL’nin altına düşmüş olması durumunda veya gecikmiş bir kredi kartı borcunuzun bulunması durumunda kampanyadan yararlanamazsınız.

Enpara.com Kredi Kartı limiti QNB’nin diğer kredi kartları ile ortaktır. QNB kredi kartları ile Enpara.com Kredi Kartı limitlerinin ileride ayrıştırılması sebebiyle kampanya devam ederken Enpara.com Kredi Kartı limitiniz 100.000 TL’nin altına düşerse yine de kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Enpara.com, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ